VIJF STAPPEN VOOR VIJFSTERREN

Een Destimotus-film is nooit ‘zomaar’ een film. Er zit altijd een gedachte, idee en doelstelling achter. Om die te realiseren werken we met een vijfstappenplan, een werkwijze die je garantie is voor een vijfsterren resultaat.

Stap 1. Videostrategie

Wat is het doel van jouw film? Nieuwe docenten, studenten of scholieren werven, naamsbekendheid vergroten of bestaande relaties binden? Een probleem bespreekbaar maken of een mijlpaal audiovisueel vastleggen als blijvende herinnering? Kennis delen met je doelgroep? Wat je doel en doelgroep ook is, wij beschrijven ze gedetailleerd in een videostrategie. Op welke plekken ga je de film op welke manier gaat inzetten? Dat bespreken we ook.

Stap 2. Filmplan

We maken de film concreet en bouwen aan de hand van de informatie uit stap 1 het filmplan op. Hierin staan onder meer personen, locaties en data beschreven. Daarnaast staat er ook in wat voor beelden en audiofragmenten we willen vastleggen. We bepalen ook de verhaallijn en lengte van de film. Zoveel mogelijk elementen worden vastgelegd, zodat het eindresultaat voldoet aan je wensen. Of nog beter, je verwachtingen overstijgt!

Voetbalveld film en audio Operatie Timo - Fotograaf Gerrit de Heus - Destimotus

Stap 3. Opnames

Met het filmplan in de hand gaan we de film draaien. Onze ervaren crew filmt, interviewt en registreert. Biedt een locatie onverwachte mogelijkheden voor extra opnames die niet in het filmplan staan? Die nemen we natuurlijk ook op!

Werkwijze Montage Destimotus (1)

Stap 4. Montage

Montage is het samenstellen van de film met alle beschikbare beelden, audio opnames, muziek en (motion) graphics. Onze editors selecteren de beste beelden en gesproken zinnen en maken er samen met muziek, spreekstem en grafische vormen één geheel van. Jouw film! Natuurlijk vindt er waar nodig audio- en kleurcorrectie plaats.
Zodra de conceptversie klaar is, krijg je deze te zien en kun je feedback geven. Pas als jij na feedback 100% tevreden bent met de film, ontvang je de definitieve versie.

Stap 5. Videomarketing

Is de film klaar, dan kan Destimotus adviseren over de inzet ervan. We maken geen films voor het archief, maar om bekeken te worden door jouw doelgroep. We weten welke online en offline kanalen geschikt zijn om de doelgroep te bereiken. Dat kan organisch maar ook via betaalde promotie. Na afronding van de opdracht houden we graag contact, want jouw bedrijf, school of missie is en blijft in beweging. Dat brengen wij ook in de toekomst graag in beeld.

Destimotus in contact
Film laten maken? Let's reveal it!