ESSENTIE HELDER VERWOORD

Twee klanten binnen een dag

ICT geeft veel organisaties de nodige hoofdbrekens. Computers, netwerken, dataverbindingen, clouddiensten, beveiliging, als er één kink in de kabel komt, staan processen stil. “Daarom is ons motto heel eenvoudig”, vertelt Onno Boks, oprichter en eigenaar van ONB-ICT, “het moet gewoon werken. Zonder gezeur, zonder gedoe.”

Om zijn bedrijf én motto nog eens goed voor het voetlicht te krijgen, laat Onno een film over ONB-ICT maken, door Destimotus. “Ik kende hun producten en die spraken mij aan. We wilden graag een frisse presentatie, een heldere film. Daarin is Destimotus goed geslaagd. ICT’ers zijn wollige mensen en kunnen zo’n video zelf niet maken. Destimotus heeft de essentie goed verwoord, we zijn hartstikke blij met het resultaat.”

De film laat vooral klanten van ONB-ICT aan het woord en die zijn vol lof over aanpak en dienstverlening van het ICT-bedrijf. Met name het persoonlijke contact, de flexibiliteit en het nakomen van afspraken waarderen klanten in het bedrijf van Onno. Hun eensluidende conclusie: het bedrijf zorgt ervoor dat alles gewoon werkt.

Onno plaatst de film niet alleen op hun website en YouTube. Hij maakt er ook een post van op LinkedIn. “Dat leverde binnen een dag twee nieuwe klanten op.” Zijn waardering voor Destimotus steekt Onno vervolgens niet onder stoelen of banken. Hij maakt vanaf zijn vakantieadres in de Algarve zelfs een bedankfilmpje en appt die naar zijn videoproducent!

Videorecensie
Destimotus in contact
Film laten maken? Let's reveal it!