GEEF JE SOCIALS INHOUD

Je pagina’s op LinkedIn, Instagram, Facebook en TikTok zijn in de lucht en de afgelopen jaren heb je een groep vrienden, volgers en fans gekregen. Alleen… iedere keer weer iets verzinnen om te posten, dat is een hele klus. Gelukkig helpt Destimotus je met professionele content.

Social media film - Destimotus

Maar content is toch geen film?

Toch wel, want bewegend beeld is één van de meest populaire vormen om te posten op social-mediakanalen. Een korte film biedt meer ruimte om je verhaal te vertellen dan een foto met tekst. Bovendien waarderen gebruikers van social media bewegend beeld hoger dan teksten, foto’s en illustraties. Nog een voordeel: een film wordt veel makkelijker herinnerd dan een stilstaand beeld.

Social media film in de praktijk - Destimotus 2

In de praktijk

Als het om social media content gaat kan Destimotus veel voor je betekenen. Dat begint met advies over de mogelijkheden om je bedrijf op de diverse kanalen te presenteren. Wij kijken met een visuele bril naar jouw bedrijf, product, dienst of missie en opperen concrete mogelijkheden voor berichten. Met ons camerateam maken we opnames en verwerken ze in een reeks berichten. Daarbij proberen we tijdens een opnamemoment meerdere posts te filmen. We maken trouwens ook vlogs en podcasts, die zijn via social media te verspreiden naar je doelgroepen.

Hoe lang social media film - Destimotus

Hoe lang moet een social media film zijn?

De ideale lengte hangt o.a. af van het social media platform dat je gebruikt. Zo is de ideale lengte voor een film op LinkedIn 30 tot 90 secondes, op YouTube 2 minuten, op Instagram 30 tot 60 secondes, op Facebook 2 tot 3 minuten en op TikTok 9 tot 15 secondes. Wij vinden de lengte ondergeschikt aan je verhaal. Als dat interessant en prikkelend is, blijven kijkers langer hangen.

Bekijk onze selectie van social media content
Videorecensie
Destimotus in contact
Social media content nodig? Let's reveal it!