LAAT ZIEN DAT JE SCHOOL LEERT EN LEEFT

Werven van nieuwe leerlingen of docenten: met een schoolpromotiefilm komt je school dynamisch en actief in beeld. Het geeft huidige ouders en leerlingen de bevestiging dat ze de juiste schoolkeuze maakten. Nu er een tekort aan leerkrachten en docenten is en in veel regio’s het aantal leerlingen krimpt, wordt krachtige promotie steeds belangrijker.

Website, schoolgids, open dag, free publicity, advertenties… Scholen gebruiken vaak een vast pakket communicatiemiddelen om hun doelgroepen te benaderen. Steeds vaker is een schoolpromotiefilm onderdeel van dit pakket en terecht. Met een mix van beeld, geluid en graphics komt het leren en leven op je school helder en beter in beeld.

Martijn Krijtenburg schoolpromotiefilm basisonderwijs - Destimotus

Destimotus kent de schoolwereld

Martijn Krijtenburg, eigenaar van Destimotus, kent de schoolwereld van binnenuit. Hij stond jaren voor de klas in het basisonderwijs tot hij zijn andere passie volgde: verhalen vertellen met films. Zijn pedagogische en didactische bagage komt heel goed van pas bij het maken van video’s voor schoolpromotie.

Koningin Beatrixschool Den Haag - Destimotus

Er moet al zoveel

Als schoolleider of bestuurder liggen er heel wat verantwoordelijkheden op je bureau en de dagelijkse schoolpraktijk vraagt ook alle aandacht. Een schoolpromotiefilm organiseren valt dan niet mee. Gelukkig neemt Destimotus je deze zorg uit handen. We produceren de film helemaal, van eerste idee en opnames tot editing en post-productie. Een kennismakingsgesprek en enige ondersteuning bij de projectorganisatie, meer hebben we niet nodig.

Bekijk onze selectie van schoolfilms
Nanja van Es -
De Haagse Scholen
Recensie-Nanja-van-Es-Filmproductiebedrijf-Destimotus

Destimotus maakt in opdracht voor De Haagse Scholen mooie portretten van leerkrachten, leerlingen en directeuren. Ze werken klantvriendelijk, flexibel en levert mooie producten op maat. Fijne samenwerking en prachtige filmpjes, voor herhaling vatbaar!

Lineke de Jong -
Koningin Beatrixschool
Recensie-Lineke-de-Jong-Filmproductiebedrijf-Destimotus

In de afgelopen jaren hebben wij als school verschillende keren met Destimotus samengewerkt. Steeds wist het team van Destimotus onze wensen te vertalen naar film of beeld passend bij de school. Hun vakmanschap komt hierin naar voren. Ik wil Destimotus van harte aanbevelen; ze leveren kwaliteit voor een passende prijs.

Destimotus in contact
Promotiefilm laten maken? Let's reveal it!