VERTELLEN LUISTEREN EN BINDEN

Heb jij of heeft je organisatie een goed verhaal te vertellen en wil je dit op een persoonlijke manier overbrengen op de doelgroep? Denk eens aan een podcast of nog beter, een periodieke podcast. Dit is een kostenefficiënte en makkelijk te verspreiden manier om jouw boodschap te brengen. Het zorgt bovendien voor binding met de luisteraars.

Een podcast is een audio-uitzending die wordt verspreid via internet door middel van webfeeds. De term podcast is een mix van van iPod (de draagbare muziekspeler van Apple) en broadcast. Ze kunnen over werkelijk ieder denkbaar onderwerp gaan. Het is in feite een radioprogramma dat op aanvraag wordt aangeboden. Luisteraars kunnen de podcast beluisteren wanneer ze maar willen, via hun smartphone, computer of tablet.

Podcast - Destimotus

Maar Destimotus doet toch video?

Dat klopt, we zijn een videoproductiebedrijf maar weten uit ervaring dat audio enorm belangrijk is bij filmproducties. We hebben daarom professionele audiofaciliteiten en weten als storytellers bovendien hoe je een verhaal opbouwt dat kijkers én luisteraars boeit. Een gesprek over een podcast begint altijd met de strategische vragen: wat wil je overbrengen en wat wil je bereiken?

Podcast publiceren - Destimotus

Hoe publiceer je een podcast?

Een podcast maken is één, maar je wilt deze natuurlijk publiceren zodat je doelgroep hem kan beluisteren. Er zijn veel podcastplatforms en podcast apps (ook Nederlandse) en Destimotus helpt je desgewenst bij het online plaatsen van jouw uitzendingen.

Podcast wat kost dat - Destimotus

Wat kost een podcast?

Die vraag laat zich niet beantwoorden met het noemen van een bedrag. De prijs voor een podcast is sterk afhankelijk van onze betrokkenheid. Zoek je alleen assistentie bij de geluidsopnames of wil je graag onze expertise als verhalenvertellers gebruiken? We kunnen je op verschillende manieren ondersteunen. Laat onderaan je gegevens achter, dan nemen we contact met je op.

Voorbeeld podcast

Beluister hieronder de trailer en de eerste aflevering van een podcastserie die we geproduceerd hebben voor de Leefstijl Coach Academy

Wil Overtoom -
Leefstijl Coach Academy
Recensie-Wil-Overtoom-Filmproductiebedrijf-Destimotus

Martijn heeft met zijn team de techniek en eindmontage van onze Podcast De LeefstijlCoach verzorgd. Hierdoor hebben wij ons op de opname dag volledig kunnen richten op de inhoud. Nogmaals dank voor de fijne samenwerking!

Destimotus in contact
Podcast? Let's reveal it!