LIVE INTERACTIEF EN FLEXIBEL

Workshop, cursus, presentatie, webinar of open dag? Dat kan fysiek maar ook online! Via een livestream zend je jouw event uit via internet. Tijdens de coronaperiode waren livestreams soms de enige oplossing, nu is het een flexibel, kostenbesparend en duurzaam alternatief voor bijeenkomsten op locatie.

Met een livestream is je gebeurtenis live te bekijken op internet. Door verschillende camerastandpunten af te wisselen en beeldelementen zoals PowerPoints, foto’s of video’s toe te voegen, creëert Destimotus een dynamische uitzending. Met polls, chats of aanwezigheid in de uitzending worden kijkers actief betrokken.

Livestream Bart Splithof - Filmproductiebedrijf Destimotus

Hoe werkt een livestream?

Tijdens een livestream plaatsen we diverse camera’s op locatie en zenden de uitzending direct uit via internet. Voor een professioneel resultaat is het noodzakelijk dat het geluid perfect is, de beelden afwisselend zijn en de internetverbinding stabiel en snel is. Destimotus beschikt over alle faciliteiten voor een uitzending van hoog niveau.

Livestream Bruiloft - Filmproductiebedrijf Destimotus

Wat zijn de voordelen van een livestream?

Een livestream is overal te volgen op alle denkbare apparaten, bespaart veel reistijd (duurzaam!) en is later terug te kijken. Het volgen is laagdrempelig, ook door mensen die op de datum zelf verhinderd zijn. Vaak is een live uitzending voordeliger doordat je bespaart op kosten zoals locatiehuur en catering.

Livestream Sportiefste School KVLO - Filmproductiebedrijf Destimotus

Hoe lang duurt een livestream?

Dat ligt geheel aan de inhoud en het doel van de uitzending en varieerde bij Destimotus de afgelopen jaren van een kwartier tot maar liefst acht uur.

Livestream Koningin Beatrixschool - Filmproductiebedrijf Destimotus

Hoeveel ervaring heeft Destimotus?

Destimotus heeft tientallen live uitzendingen gemaakt, van een boekpresentatie tot cursussen voor paramedici, maar ook van belangrijke momenten in het leven van mensen zoals huwelijken. Telkens was er een andere invalshoek: debat, college, presentatie en beeldverslag, we registreerden het allemaal.

Marleen Buruma -
NPi
Recensie-Filmproductiebedrijf-Destimotus

Recent heeft Destimotus een livestream verzorgd van een cursusdag Neurorevalidatie van het Nederlands Paramedisch Instituut (NPi). Bij dit grotere project was de samenwerking zeer prettig; in de voorbereidingsfase denkt men goed mee, werkt secuur en laat weinig aan het toeval over. De dag zelf verliep ontspannen en in goede sfeer. Ik was heel tevreden over het eindresultaat en kan Destimotus zeker aanbevelen voor livestreaming producties!

Lineke de Jong -
Koningin Beatrixschool
Recensie-Lineke-de-Jong-Filmproductiebedrijf-Destimotus

In de afgelopen jaren hebben wij als school verschillende keren met Destimotus samengewerkt, zo ook op het gebied van livestreams van onze kerstfeesten. Steeds wist het team van Destimotus onze wensen te vertalen naar film of beeld passend bij de school. Hun vakmanschap komt hierin naar voren. Ik wil Destimotus van harte aanbevelen; ze leveren kwaliteit voor een passende prijs.

Tips voor een goede livestream
Destimotus in contact
Livestream laten produceren? Let's reveal it!