HET VERHAAL VAN JULLIE LIEFDE

Trouwplannen? Bekroon je huwelijksdag met een bruiloftsfilm die het verhaal van jullie liefde vertelt. Een film die alle prachtige, ontroerende en feestelijke momenten vastlegt. Om steeds weer herinnerd te worden aan jullie fantastische dag!

Wij van Destimotus hebben veel bruiloften meegemaakt en genieten iedere keer weer van het maken van bijzondere bruiloftsfilms. Ieder bruidspaar is uniek en dat geldt ook voor onze trouwvideo’s. Als je een standaardfilm wilt, kijk dan gerust verder. Wil je een persoonlijke bruiloftsfilm die jullie raakt? Lees dan even door!

Martijn-Krijtenburg-Destimotus-foto-door-impression-paulina-sliwka smaller

Eerst kennismaken

Hoe we jullie bruiloftsfilm maken? Wij van Destimotus gaan eerst het gesprek met jullie aan, gewoon om te kijken of we een goede match vormen. We zijn als videograaf te gast op één van de belangrijkste dagen van jullie leven en dan is het fijn als we een klik hebben. Bij zo’n eerste gesprek bespreken we niet alleen het programma van de trouwdag, maar willen jullie én jullie liefde voor elkaar leren kennen. Dan kunnen we de film een persoonlijke touch geven.

Bruiloft Adriaan & Rozemarijn - fotograaf: Mariët Heikoop-Ten Hove Liefde.Vastgelegd

Tijdig plannen

Niet onbelangrijk: we maken maar een beperkt aantal bruiloftsfilms per jaar en bruidsparen kiezen vaak een populaire datum waarop ook veel andere bruidsparen het ja-woord geven. Wil je dat wij jullie huwelijk registreren, neem dan tijdig contact op.

Bekijk onze selectie van trouwfilms
Destimotus in contact
Bruiloftsfilm laten maken? Let's reveal it!
Bart en Shiri
Recensie-bruidspaar-1-Destimotus

Hoe iemand die zo “onzichtbaar” is op je “grote dag” zoiets moois kan maken is ons nog steeds een raadsel! Wij zijn nog altijd helemaal blij met het eindresultaat en bewegende beelden zijn echt leuker nog dan een trouwalbum! Martijn, nogmaals bedankt.

Leander en Nicole
Recensie-bruidspaar-4-Destimotus

Martijn heeft onze dag prachtige op video vastgelegd. Zelfs zo dat wij nog een keer een traantje hebben moeten laten bij het zien van de video. Verder is Martijn een hele lieve man, welke hart heeft voor het werk wat hij doet en daardoor prachtige films maakt. Wij zullen hem zeker aan iedereen aanraden.

Joram and Carmen
Recensie-bruidspaar-3-Destimotus

Martijn was extremely professional, flexible and affordable. We were very happy with him filming at our wedding and felt at ease with him. I have even received feedback from our guests from out of town about how helpful he was providing directions and advice. Martijn went above and beyond what he was asked to do. We would definitely recommend him to those who are considering a wedding film in the future. We received our wedding video in a reasonable time, plus we even received a little surprise with our video

Martijn en Joyce
Recensie-bruidspaar-2-Destimotus

Martijn heeft onze dag compleet gemaakt. Nu kunnen wij ook nog ná deze dag genieten van het prachtige werk van Martijn. Hij maakte voor ons een korte en lange versie en beide zijn compleet. Wij hebben lang getwijfeld of wij een videograaf zouden willen. Toch weer een extra iemand om je heen en je hebt toch de foto’s. Maar echt echt echt dit maakt het allemaal af. Je merkt niet dat hij er is. Hij is super creatief en professioneel. Wij willen weer terug naar deze dag en door deze filmpjes kan dat….

Een kijkje achter de schermen
Destimotus in contact
Bruiloftsfilm laten maken? Let's reveal it!