JOUW BEDRIJF OVERTUIGEND IN BEELD

Een bedrijfsfilm neemt de kijker mee in het verhaal van jouw bedrijf, merk of product. Dat inspireert, motiveert, informeert of zet aan tot actie. Een korte en krachtige bedrijfsvideo is inzetbaar voor uiteenlopende marketingdoeleinden. Denk aan een socialmediacampagne, op de website, voor een televisiecampagne of presentatie op beurzen.

In vrijwel elke sector is een bedrijfsfilm een sterke aanvulling op het pakket communicatiemiddelen. Iedere organisatie heeft immers een uniek eigen verhaal. Zzp, mkb of grootbedrijf, Destimotus helpt bij het ontdekken én visueel vertalen van jullie onderscheidende corporate story.

Interview Onno Boks - ONB-ICT - Bedrijfsfilm Destimotus

Ons bedrijf ziet er niet zo filmisch uit

Eerlijk is eerlijk, het ene bedrijf ziet er wat spectaculairder uit dan het andere. Een bierbrouwerij met brouwlokaal uit 1726 geeft een andere sfeer dan een modern kantoorgebouw met zes beeldschermwerkers. Daar kijken wij van Destimotus doorheen en focussen allereerst op de kern van jullie corporate story. Van daaruit creëren we een beeldverhaal en zorgen voor de juiste mix van beeld, geluid, muziek en graphics. Echt, ieder bedrijf is geschikt voor een bedrijfsfilm.

Filmproducties ziekenhuis Destimotus

Hoe lang duurt een bedrijfsfilm?

Dat ligt aan de uiteindelijke toepassing en de complexiteit van je verhaal. Zo is de ideale lengte voor een film op YouTube 2 minuten, op LinkedIn 30 tot 90 secondes, op Facebook 2 tot 3 minuten, op Instagram 30 tot 60 secondes en op TikTok 9 tot 15 secondes. Wie een bedrijfsfilm wil inzetten als presentatiemiddel op de website, bij commerciële afspraken of introductie bij potentiële werknemers, raden we meestal aan op een film van 1,5 tot 3 minuten te laten maken. Maar ook daar hangt het van het doel en de doelgroep af en raden we soms een kortere of juist een langere film aan om te laten maken. Goed om te weten: Destimotus zet projecten zo op dat er met de opnames een langere film, een korte film en zelfs een commercial te maken is.

Instructie camera Destimotus

Wat heb ik aan een bedrijfsfilm?

Waarschijnlijk veel meer dan je denkt! Met een bedrijfsfilm vertaal je het verhaal van jouw organisatie, product of dienst op de meest krachtige manier: met de combinatie van beeld, geluid en graphics. Het geeft een professionele uitstraling bij je doelgroep en verbetert je online vindbaarheid. Via een bedrijfsfilm bouw je een band op met nieuwe klanten, leden of nieuwe medewerkers vóór je ze daadwerkelijk ontmoet.

Bekijk onze selectie van bedrijfsfilms
Frans van Rijn -
Prinsenstad Makelaardij
Recensie-Frans-van-Rijn-Filmproductiebedrijf-Destimotus

Martijn is een integere, gedreven en deskundige professional met passie voor het vak van filmmaker. Wij hebben intensief samengewerkt aan de productie van de bedrijfsfilm voor Prinsenstad Makelaardij. Het resultaat mag er zijn! Ik wil Martijn en de filmploeg van Destimotus dan ook warm aanbevelen bij collega-ondernemers die zich met een eigen stijl willen presenteren aan (toekomstige) klanten op hun website en op social media!

Marco Rog -
Evinst Advies en Support
Recensie-Marco-Rog-Filmproductiebedrijf-Destimotus

Hoe maak je je onderneming zichtbaar? Door een bedrijfsvideo te maken! Omdat ik concrete ideeën had zocht ik iemand die dat kon vertalen in een professionele video. Martijn is zo een professional en samen hebben wij de bedrijfsvideo voor Evinst Advies en Support gemaakt. Van de voorbereiding, de shoots tot het proces er na heeft Martijn laten zien dat hij goed kan luisteren, de juiste adviezen kan geven om uiteindelijk tot een mooi resultaat te komen. En dat resultaat moest minimaal herkenbaarheid zijn voor zowel mensen die mij kennen als voor potentieel nieuwe klanten. En dat is gelukt.

Arjan van Jaaren -
Circular Clarity

Martijn is een creatief mens die de technische kant van film maken heel goed inzet om, samen met het team van Destimotus, vanuit veel informatie een sterk verhaal te creëren. Martijn groeit snel mee in een creatief proces en is als mens fijn om mee samen te werken. We hebben nog veel ideeën waar we samen tijd in gaan investeren om positieve impact films te creëren en delen.

Destimotus in contact
Bedrijfsfilm laten maken? Let’s reveal it!