TERUGBLIKKEN NAGENIETEN HERINNEREN

Evenement, beurs, congres, feest of presentatie? Leg de hoogtepunten van je bijeenkomst vast in een aftermovie. Dit betekent voor je gasten of deelnemers nagenieten! Zo’n videoproductie zorgt er bovendien voor dat je event niet snel vergeten wordt. Voor mensen die niet aanwezig waren is het de perfecte manier om alle highlights te zien.

Een aftermovie is een korte en krachtige film die verslag doet van een evenement. Het is een optelsom van sfeerbeelden, korte quotes en opnames van de belangrijkste momenten. De montage is snel, wat het event een dynamisch en succesvol karakter geeft.

Aftermovie - Destimotus

Hoe lang duurt een aftermovie?

Vaak is een aftermovie tussen de 1 à 2 minuten, maar een langere film kan ook. Bijvoorbeeld als er delen van toespraken in verwerkt worden. Bij Destimotus is een aftermovie net als andere producties altijd maatwerk.

Aftermovie inzetten - Destimotus

Hoe kan ik een aftermovie inzetten?

Als eerste verstuur je de film naar gasten of deelnemers. Zij waren erbij, zij verdienen de primeur. Vervolgens plaatsen veel organisaties de aftermovie op hun website, posten hem op social media en maken er gebruik van bij allerlei bedrijfspresentaties. Door tijdelijk een link te plaatsen in je e-mail handtekening, zien nog meer mensen hoe geslaagd jouw event was. Aftermovie inzetten bij personeelswerving? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Aftermovie monteren - Destimotus

Hoe snel kan de aftermovie klaar zijn?

Het is belangrijk dat een aftermovie kort na het event verspreid wordt, bij voorkeur binnen 48 uur. Destimotus maakt samen met jou een strakke planning en levert de productie soms dezelfde dag al op.

Bekijk onze selectie van aftermovies
Marieke Rouvoet -
TVVL
Recensie-Marieke-Rouvoet-Filmproductiebedrijf-Destimotus

Destimotus heeft meerdere aftermovies gemaakt van onze zakelijke bijeenkomsten. In het voortraject is er altijd sprake van heldere communicatie en komt Martijn afspraken fijn na. Hij snapt met weinig woorden wat je wilt weergeven en met zijn ervaring durft hij daar een goede eigen twist aan te geven. Hiermee brengt hij het project naar een hoger level dan je in gedachten hebt. Het is erg fijn om met Martijn en zijn team samen te werken.

Destimotus in contact
Aftermovie nodig? Let's reveal it!