BEDRIJFSFILM SCHOOLPROMOTIE DOCUMENTAIRE

Destimotus heeft drie specialismen: bedrijfsfilms, schoolpromotiefilms en documentaires. Van dit type producties hebben we er al veel gemaakt.

ONB-ICT - Het moet gewoon werken - Bedrijfsfilm Destimotus

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo neemt de kijker mee in het verhaal van jouw bedrijf, merk of product. Dat inspireert, motiveert, informeert of zet aan tot actie. Een korte en krachtige bedrijfsfilm is inzetbaar voor uiteenlopende marketingdoeleinden. Denk aan een social-mediacampagne, op de website, voor een televisiecampagne of presentatie op beurzen.

Meer informatie >
Schoolpromotiefilm Kleuteronderwijs

Schoolpromotiefilm

Werven van nieuwe leerlingen of docenten: met een schoolpromotiefilm komt je school dynamisch en actief in beeld. Het geeft huidige ouders en kinderen de bevestiging dat ze de juiste schoolkeuze maakten. Nu er een tekort aan leerkrachten en docenten is en in veel regio’s het aantal leerlingen krimpt, wordt krachtige promotie steeds belangrijker.

Meer informatie >
Hanne de Vries - Love Revolution Roemenië - Destimotus

Documentaire

Een stuk geschiedenis laten herleven, een sociaal probleem in beeld brengen of een missie presenteren aan een brede groep. Een goede, doelgerichte documentaire raakt de kijker. Deze (vaak wat langere) films zijn bij uitstek geschikt om een thema vanuit diverse gezichtspunten met diepgang te belichten.

Meer informatie >
Destimotus in contact
Film laten maken? Let's reveal it!