SAMEN HET ONDERWIJS MOOIER MAKEN

Destimotus maakt niet ‘zomaar’ films, we proberen met iedere afzonderlijke productie de onderwijswereld iets mooier te maken.

Door de onderwijservaring van onze oprichter, Martijn Krijtenburg, en door het produceren van meer dan 50 films voor het onderwijs, hebben wij gezien wat voor impact films kunnen maken binnen de onderwijssector. Scholen worstelen vaak met het tekort aan docenten en/of leerlingen en onze missie is om hen te helpen om zichzelf beter op de kaart te zetten. Ook produceren we (korte) documentaires, zodat kennis op een toegankelijke visuele wijze gedeeld kan worden met de doelgroep. Wij maken graag films voor het PO, VO, MBO, HBO, WO en voor onderwijsondersteunende organisaties.

Kan je de onderwijswereld verbeteren met het maken van promotiefilms, vacaturefilms, interactieve films en (korte) documentaires? Wij vinden van wel en die overtuiging gaat verder dan het maken en monteren van mooie beelden. Onze diepste drijfveer als filmmakers is het produceren van echte films met een authentiek verhaal. Daarom verdiepen we ons eerst grondig in mensen, scholen en idealen en gaan pas draaien als we het doel en de doelgroep kennen. Alleen zo kunnen we films maken die het beoogde effect bereiken en… de wereld inderdaad net even mooier maken.

DESTI:
Afgeleid van het woord “destination” oftewel “bestemming”. Wij helpen scholen om hun doelen te bereiken.

MOTUS:
Het Griekse woord “motus” betekent “beweging”. Wij zetten je doelgroep in beweging om voor jouw school te kiezen d.m.v. aantrekkelijke bewegende beelden.

Mogen wij ook jouw doelgroep in beweging zetten om voor jou te kiezen?

Destimotus in contact
Film laten maken? Let's reveal it!